MISTÄ ON KYSYMYS?

 

ANNETAAN NUORELLE MATALAN KYNNYKSEN MAHDOLLISUUS

#10duunit-kampanja haastaa meidät kaikki yhdessä mukaan antamaan nuorille työkokemusta. Yritykset, organisaatiot, kaupungit ja kotitaloudet voivat kaikki auttaa, jokaiselta meiltä löytyy vaikkapa tunninkin työ, jolla voimme antaa nuorelle työkokemuksen. Voimme myös maksaa tunteja, joilla järjestöt antavat nuorille työmahdollisuuksia.  Nuori saa arvokkaan työkokemuksen ja palautteen lisäksi 10€/tunti työkorvauksen, tästä nimi 10duunit.

#10duunit-kampanja tuo nuorille työkokemusta keikkatyön avulla. Kampanjan tavoitteena on avata nuorille ovia työelämään.

Tule mukaan ja tarjoa nuorelle työkokemus!

Kouvolan Lakritsi Oy:n toimitusjohtaja Timo Nisula on yksi mukana olevista yritysjohtajista, ja haastaa sinunkin yrityksesi mukaan kampanjaan. Hän kommentoi asiaa näin:

“Kysymys on siitä, että meidän pitää saada aktivoitua nuoret työelämään. Päiväkin töissä vie nuorta enemmän eteenpäin kuin kotona sohvalla istuminen. Pikkuhiljaa nuorelle alkaa kertyä työkokemusta, ja tutustuessaan yrityksiin saattaa sieltä avautua pysyvämpikin työpaikka.”

 

MIKSI OSALLISTUA?

TÄMÄ ON MYÖS SINULLE MATALAN KYNNYKSEN MAHDOLLISUUS AUTTAA

Liian moni nuori jää työelämän ulkopuolelle olemattoman työkokemuksen takia.

Yrityksissä ja organisaatioissa taas on usein lyhytaikaisia töitä, joille on vaikea löytää tekijöitä. Mahdollistamalla kohtaamisen annamme nuorille mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta, saada tienestiä ja saamansa palautteen avulla tunnistaa omia vahvuuksiaan ja kehittämisen kohteitaan.

Organisaatioille taas tuomme tehokkaan kanavan saada apua pieniin töihin ja nopeisiinkin tarpeisiin. Palvelu voi toimia myös muun muassa rekrytoinnin ja yritysbrändin kehittämisen tukena.

Nuoret saavat arvokkaan työkokemuksen ja palautteen lisäksi 10 euron tuntikorvauksen, tästä nimi “kymppiduunit”.

#10duunit, powered by Work Pilots, löytää tekemättömille töille tekijät ja avaa nuorille ovet työelämään!

Kouvolan Lakritsin Timo Nisulan mielestä pallo on ennen kaikkea yrityksissä, joiden kannattaa lähteä mukaan jo osana vastuullisuustyötään, puhumattakaan esimerkiksi kiireavusta hyötyäkseen.

“Mitä tapahtuu, kun yritys työllistää nuoren 10 tunniksi? Kaveri saa satasen ja kymmenen opettavaista työtuntia, jolla saadaan aktivoitua hänet työelämään. Meillä ei kerta kaikkiaan ole varaa siihen, että tämä ikäluokka menetetään. Sitten he ovat kolmevitosina sairauseläkkeellä ja maksavat yhteiskunnalle sata tonnia per hemmo hoitokuluina, Nisula painottaa”.

Tällä videolla Work Pilots -ystävä, seikkailujuoksija Jukka Viljanen muistuttaa auttamisen tärkeydestä sekä siitä että kaikki työ on arvokasta:

Autetaan nuoret työelämään ja hoidetaan tekemättömät työt pois!

Ota yhteyttä tai tee sitoomuksesi eija(at)workpilots.fi tai jari(at)workpilots.fi tai allolevan lomakkeen kautta. Palvelusta löydät workpilots.fi sivuilta lisätietoja!